Sa dansam pe acordurile jazz-ului de altadata, cu Atelier Pas Boutique


La Picanterii de Bucuresti, 25 martie (duminica), orele 18:00-19:00, la Palatul Sutu te asteapta un bal ca pe vremuri, pe acordurile muzicii jazz ‘de altădată’.

Jazz dance-ul a luat nastere la începutul secolului XX, în America. Cele mai adânci rădăcini ale Jazz-ului se găsesc, probabil, în step, însă charlestonul, jitterbugul si swingul au avut o influentă semnificativă asupra formării acestuia. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit împrumutând elemente din maoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangentă, astăzi devenind cea mai populară formă de expresie prin miscare.

Atelier Pas Boutique ne vor invata ‘That man’, o coregrafie provocatoare, realizată pe melodia omonimă a cântăretei Caro Emerald, maestră contemporană a muzicii jazz ‘de altădată’.

Care va sa zica, sa ne vedem acolo !

Pas Boutique este o mică afacere de familie ce s-a născut în 2010 ca o alternativă personalizată si accesibilă pentru magazinele de articole sportive din tară, creând vestimentatie profesională pentru sport, dar mai ales pentru dans.
În 2011 croitoria s-a mărit cu Ateliere de jazz dance si balet, adresate copiilor si adultilor deopotrivă, combinând cu succes metode clasice cu concepte originale de predare.

Reclame

Sa vorbim, mon cher!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

A member of the Global Creatives Network
%d blogeri au apreciat asta: